Energiek Isolatie

Energiek Isolatie

Specialist in vloerisolatie en bodemisolatie

Vloerisolatie
Sinds 1981 zijn wij een onbetwiste specialist in vloerisolatie. Wij verbeteren op een duurzame manier het binnenklimaat van bestaande woningen en gebouwen, die kampen met vochtoverlast door natte en/of vochtige kruipruimtes. Voor het isoleren van vloeren werken wij met TONZON® Thermoskussens (in licentie afgegeven door Tonzon B.V.) met een hoge Rc-waarde van 3,8.


Bodemisolatie
Voor het afsluiten van natte of vochtige bodems gebruiken wij speciale folies: HYGROFOIL® voor vochtige bodems en MIOTEEN KR4® voor natte bodem.


Onderzoek vochtproblemen
U kunt ook bij ons terecht voor onderzoek naar vochtproblemen, desgewenst via vochtmetingen. Wij rapporteren de bevindingen en doen aanbevelingen voor oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Profielafbeelding peter werink

  5 

Vincent Reinbergen is een absolute expert op dit gebied, aanrader voor iedereen die de (naar mijn mening) de beste oplossing op lange termijn wilt hebben als het aankomt op vloerisolatie. Na 2 jaar nog steeds hartstikke tevreden en loopt mijn vrouw nog steeds met warme voeten rond.

1 0

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De isolatie-in.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Energiek Isolatie
De Sleutel 7
5652AS Eindhoven

+31 (0)40 2510120

Deel deze pagina

Energiek+Isolatie img